Anne Bebek Ürünleri Alırken Bunlara Dikkat Edin

29-07-2019 17:11
Anne Bebek Ürünleri Alırken Bunlara Dikkat Edin

İkiniz İçin En İyilerinin Peşinde Olun

 

Fiziksel mağazaların yanı sıra, Anne Bebek Ürünleri Online Satışla da elde edilebilir. Seçeneklere ulaşmanın kolay olması, seçenekler arası değerlendirme yapmayı daha kolay hale getiriyor. Peki, anne bebek ürünleri alırken nelere dikkat etmelisiniz? İşte, değerlendirme sürecine mutlaka katılması gereken kriterler!

 

Kimyasal İçerik

 

Bebeğinizin kullanacağı ya da bebeğiniz için sizin kullanacağınız ürünleri seçerken elbette öncelikli konu, sağlık.

Ürünleri sağlık konusunda irdelemek için kimyasal içeriğe dikkat edin. Özellikle biberon, göğüs pompası gibi besinlere doğrudan temas eden ürünler ve pişik kremi, şampuan, bebek bezi gibi ürünlerde bu husus azami derecede dikkati gerekli kılmakta. Kıyafet ve mobilya gibi eşyalarda da özellikle kullanılan boyaların kimyasal içerik bakımından sorgulanması lazım.

Seçeceğiniz anne bebek ürünleri toksik kimyasal maddeler içermemeli. Paraben, Bisfenol A gibi maddeler, bebekler için son derece risklidir.

 

Fiziksel Emniyet

 

Fiziksel emniyet konusu özellikle beşik, yürüteç, bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi ve mobilyalarda gündeme geliyor.

Bebek arabası ve oto koltuğu gibi ürünlerde yüksek güvenlik sunan emniyet kemerlerinin varlığını gözetin. Hiçbir ürün, keskin kenarlar, kaygan yüzeyler, delici köşeler ve sıkıca sabitlenmemiş vida gibi küçük parçalar içermemeli.

 

Kumaş Yapısı

 

Kumaş yapısı, elbette öncelikle kıyafetlerde dikkat edilmesi gereken kriterlerden. Bununla birlikte, kıyafetler kadar, nevresim takımında ve bebek arabasındaki kumaş bölümlerde de kumaş özelliklerine dikkat edilmeli.

Bebeklerin cildi, yetişkinlere kıyasla çok daha hassastır. Bunda keratin tabakasının henüz tamamlanmamış olması ve cilt florasının oluşmaması etken. Dolayısıyla bebeğin cildine temas edecek kumaşlarda anti bakteriyellik ve anti alerjik özellik son derece önemli.

Bunların yanı sıra, özellikle kıyafetlerde ve battaniye, çarşaf gibi ürünlerde nefes alan yapıdaki kumaşları tercih etmeye özen gösterin. Bunlar, aşırı terlemeye yol açmayacaktır.

 

Kullanışlılık

 

Sağlık kadar önemli bir diğer konu, kullanışlılık.

Seçtiğiniz ürünler bebek bakımını mümkün olduğunca kolay hale getirmeli. Bu noktada, daha fazla pratiklik sunan özel sistemleri ve teknolojileri takip etmenizde fayda var.

 

En İyiler Burada!

 

Güvenilir ve kullanışlı Anne Bebek Ürünleri Online Satış kolaylığıyla parmağınızın ucuna geliyor.

Bebek bezi, ıslak mendil, bebek giyim, hamile giyim, bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi, emzirme ürünleri, yürüteç gibi anne bebek ürünlerinde iç rahatlığıyla kullanacağınız seçenekler Her Ürün Burada’da.

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.